در حادثه ناشی از کار توسط (-850 امتیاز)
اگر بیمه شده ای برای انجام وظایف محوله از سوی کارفرما در ماموریت باشد و در زمان ماموریت برای این بیمه شده حادثه ای اتفاق بیفتد آیا چنین حادثه ای به  عنوان حادثه ناشی از کار پذیرفته می شود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام وقتی کارگر عهده دار انجام ماموریتی از طرف کارفرما در خارج از محل کارگاه باشد و حین انجام وظیفه در طول زمان مدیریت برای وی حادثه ای بروزکند چون در طول مدتی که بیمه شده برای انجام کار در ماموریت به سر می برد جز اوقات کار محسوب می گردد به این اعتبار حادثه ایجاد شده برای او حادثه ناشی از کار تلقی خواهد شد.