در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

چنانچه پرونده‌ های مطروحه در هیأت حل اختلاف مربوط به شهرستانی به جز شهرستان محل استقرار هیأت باشد آیا با توجه به ماده 160 قانون کار که مقرر می‌دارد “فرماندار و رییس دادگستری محل” باید فرماندار و رییس دادگستری محل کارگاه دعوت شوند ؟
1 پاسخ
توسط (25,500 امتیاز)
با سلام

بر اساس ماده 160 قانون کار، فرماندار و رییس دادگستری محل یا نمایندگان آنها بعنوان دو نفر از نمایندگان دولت در هیأت حل اختلاف تعیین گردیده اند و مراد از "محل" شهرستان محل استقرار و تشکیل جلسات هیأت حل اختلاف می باشد. لذا شرکت نمایندگان فرمانداری و دادگستری محل استقرار کارگاه های مختلف بعنوان نمایندگان دولت در جلسات هیأت حل اختلاف عملی نمی باشد.