در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام الف. آیاکسی که ماشین خود را بیمه شخصی کند در صورت بروز حادثه جرحی یافوتی در صورتی که مصدوم یا متوفی ازماشین مقابل باشد تکلیف چیست؟
ب.درصورت بروز حاثه درصورتی که مصدوم یا متوفی عابرپیاده باشدغیرازاقوام درجه یک تکلیف چیست؟
ج.درچه صورت بیمه کرایه شخصی متضرر خواهدشد؟
1 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام
مورد استفاده خودرو در هنگام بیمه باعث افزایش یا کاهش حق بیمه میشود. حق بیمه خودرو مسافر بر 20% از حق بیمه خودرو  شخصی گران تر میباشد .

اگر خودرو را که کاربری مسافر کشی دارد با کاربری شخصی بیمه شود در هنگام بروز حادثه ( به هر عنوان مورد الف و ب  ) قاعده نسبی خسارت اعمال میشود و و به نسبت تفاوت حق بیمه شخص بیمه گذار نیز در خسارت شریک میباشد .

مثال : حق بیمه در حالت مسافربری 1 میلیون تومان میباشد ولی در حالت شخصی 800 هزار در هنگام خسارت میلغ خسارت در 4/5 ضرب شده و 1/5 مبلغ بر عهده بیمه گذار میباشد .