در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

درپاسخی که شمابه سوال من دادید گفتید که ماده ۳ قانون بیمه مانع از پرداخت دیه ماه حرام نسبت به راننده مقصر در ماه حرام میشود ولی این قانون در تاریخ ۲۹ خرداد سال ۹۵ آمده ولی بیمه نامه ماشین پدر من صادره ۲۹ آبان ۹۴ میباشد

خواستم ببینم از طریق وکلا و دادگاه میشود بابت دیه ماه حرام اقدام کرد و دیه ماه حرام را دریافت کنیم

با تشکر از زحمات شما

مربوط به این سوال :‌ آیا دیه ماه حرام شامل راننده مقصر نمیشود ؟

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

سقف تعهدات بيمه نامه حوادث راننده چقد بوده ؟ تا اون سقف بيمه گر خود را ملزم به جبران خسارات مي داند