قبل در لیست بیمه توسط (28,800 امتیاز)
برای ارسال لیست بیمه به خطای زیر خوردم:

کد خطا ۹۱۱۶ : بيمه شده در ليست ارسالي داراي کارکرد کمتر از روزهاي يک ماه مي باشد چیست ؟
1 پاسخ
قبل توسط (137,690 امتیاز)

خطای ۹۱۱۶ مربوط به : بيمه شده در ليست ارسالي داراي کارکرد کمتر از روزهاي يک ماه مي باشد زمانی اتفاق می افتد که کارکرد بیمه شده کمتر از یک ماه رد می شود

این هشدار صرفا برای یادآوری به شما است و مشکل در ارسال لیست بیمه ایجاد نمی کند. در ستون دسته خطا دقت کنید نوشته: هشدار.

یعنی خطا نیست، یک هشدار است که توجه شما جلب شود. اگر موضوع درست است نسبت به ثبت لیست اقدام کنید.