در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید،اگر موارد غیر مشمول در لیست بیمه شرکت را مانند مبلغ سنوات پایان سال و عیدی را برای بیمه اسفند ماه اشتباه رد کرده باشیم اتفاق خاصی میافتد؟ لیست رد شده و تایید نهایی شده، حتما باید به بیمه مراجعه کنیم و اصلاحی بزنیم؟  (در مبلغ قبض تفاوتی ایجاد نمیشود و مبلغ قبض درست است)
1 پاسخ
قبل توسط (24,130 امتیاز)
مزایای غیر مشمول بیمه مزایایی هستند، که بابت آن‌ها حق بیمه پرداخت نمی‌شود و همچنین روی مبلغ نهایی حق بیمه تاثیر نمی گذارند، اما از طریق لیست بیمه به تامین اجتماعی اطلاع داده می‌شود، که این مزایای غیر مشمول بیمه به کارمند پرداخت شده است. با این وجود بعد از ارسال لیست بیمه تا قبل از پایان مهلت مقرر، اگر لیست بیمه تایید نهایی شده باشد امکان اصلاح لیست بیمه وجود دارد.

بعد از مهلت مقرر ارسال لیست بیمه یعنی حداکثر تا یک ماه پس از پایان ماه بعد امکان اصلاح لیست بیمه وجود ندارد. و با توجه به این که موارد غیر مشمول لیست تاثیری در مبلغ حق بیمه ندارند، عدم اصلاح جریمه ای برای کارفرما به دنبال نخواهد داشت.