قبل توسط (31,710 امتیاز)

بهترین پاسخ
دانشجویانی که با معرفی نامه دانشگاه جهت گذراندن دوره کارورزی به ادارات و سازمان‌ها و شرکت‌‌ها به صورت مقطعی کوتاه مدت معرفی می‌شوند،مشمول قانون کار نمی‌باشند.
قبل توسط (153,970 امتیاز)

سه نحوه همکاری با کارآموز وجود دارد:

  1. به کارآموز حقوق پرداخت می شود: در این حالت کارآموز می بایست بیمه شود.
  2. به کارآموز حقوق پرداخت نمی شود و از طرف دانشگاه/مدرسه نامه دارد: در این حالت نیازی به بیمه تامین اجتماعی کارآموز و بیمه مسئولیت نیست.
  3. به کارآموز حقوق پرداخت نمی شود و به صورت آزمایشی کار می کند: در این حالت از آنجا که مزدی به کارآموز پرداخت نمی شود، کارآموز مشمول قانون کار نیست. ولی کارفرما برای حوادث ناشی از کار می بایست بیمه مسئولیت تهیه کند.