در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (120 امتیاز)
سلام
شرکت ما میخواد یک نفر نیرو استخدام کند و میخوایم قرارداد یک ساله ببندیم.
چطور قراردادی ببندیم و اینکه اگر تو قرارداد ذکر بشه که کارمند نیاز به حق بیمه نداره، آیا بعدا کارمند میتونه ادعای پرداخت حق بیمه کنه؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)

با سلام

به استناد ماده 11 آئین دادرسی کار ( قواعد آمره ) قواعدی هستند که با توافق نیز نمی توان از اجرای آنها خودداری نمود و به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما می بایست کارگر خود را از روز اول بیمه نماید و حتی اگر کارگر خودش درخواست نماید که بیمه نمیخواهد ولی در آینده میتواند از کارفرمای خود به دلیل بیمه نکردن در اداره کار شکایت کند.