دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ

نحوه محاسبه حق بیمه پروانه ساختمانی بر مبنای مجموع عوارض صدور پروانه  می باشد.  محاسبه این عوارض ارتباطی به تامین اجتماعی ندارد و لزوما توسط شهرداری ها و براساس ماده 76 و 77 قانون تشکیلات شورای شهر و شهرداری ها تعیین می شود.

در این ماده ها آیتم های تاثیر گذار در محاسبه عوارض شهرداری برای صدور پروانه ساختمانی مطرح شده است. از جمله:

  •   مساحت اعیانی ملک
  •   قیمت منطقه ای ملک
  •   تعرفه عوارض تعیین شده توسط شورای شهر و شهرداری

 شهرداری بر اساس این موارد عوارض را تعیین می کند. سپس تامین اجتماعی بر مبنی این عوارض حق بیمه را تعیین می کند.