دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام ،از چند ماه پیش تا الان دارن در استان بوشهر برای افغانها دفترچه تامین اجتماعی صادر میشودودر همه جا کارایی دارد ومردم خوب استقبال میکنند ایااین شامل همه میشود یا غیر قانونی است .باتشکر.
1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

با سلام

شرایط بیمه اتباع خارجی برای بیمه اجباری بیمه تامین اجتماعی

تمامی اتباع خارجی که دارای پروانه کار یا کارت کار معتبر بوده و در کارگاه های مشمول قانون بیمه تأمین اجتماعی شاغل هستند، مشمول بیمه اجباری بوده وکارفرمای وی مسئول پرداخت حق بیمه سهم خود و بیمه شده به سازمان بوده و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا، ٧ درصد سهم کارگر را کسر نموده و به همراه ٢٠ درصد سهم خود، حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان پرداخت کند.

تشریح جزییات بیمه اتباع خارجی در بیمه تامین اجتماعی