در مفاصا حساب بیمه توسط

طبق بخشنامه 14/9 جدید درآمد که صدور مفاصاحساب را برای کارگاه های تولیدی که در محل کارگاه و توسط پرسنل کارگاه انجام میشود بلامانع می داند، آیا خدماتی که پیمانکار علاوه بر کارتولیدی انجام میدهد ( مثلا نصب ، حمل و ... ) که در قرارداد یا صورتحساب فروش توسط پیمانکار اعلام می شود صدور مفاصاحساب برای کار تولیدی به همراه خدمات جانبی آن کار بلامانع است؟

2 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
باسلام

بدلیل تفاوت ضریب بیمه ای در قراردادهای فروش و خدمات  , بایستی قرارداد تولید وفروش جداگانه و قرارداد نصب و راه اندازی و حمل جداگانه تنظیم گردد .. موفق باشید