دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
1 پاسخ
قبل توسط (134,090 امتیاز)
رابطه کاری کارکنان از جمله اشخاصی که برای کارآموزش در مدرسه غیرانتفاعی استخدام می شوند، مشمول قانون کار می باشد.

لذا کارفرما اختیار دارد با کارآموز به صورت موقت یا فصلی قرارداد منعقد کند.

کارفرما می بایست به نسبت ساعت کار،‌ حقوق و مزایای حین و پایان خدمت را محاسبه و پرداخت کند و حق بیمه کارآموزان را نیز به سازمان تامین اجتماعی واریز کند