در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من  ٣ تا سوال دارم :

١- حداكثر پايه حقوقي كه براي بازنشستگي درنظر گرفته ميشه امسال چه مبلغيه؟

٢- براي بازنشستگي با ٢٠ سال سابقه،

٢/٣ حقوق پايه پرداخت ميشه  يا ٢/٣ سقف حقوق آن سال ( براي حالتيكه پايه حقوق دريافتي بيشتر از سقف حقوق مبناي بازنشستگي باشه)

٣- شرايط بازنشستگي با ٢٠ سال سابقه چيست؟

پيشاپيش از شما متشكرم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
باسلام حداکثر حقوق در هر سال هفت برابر حداقل حقوق میباشد وبا بیست سال سابقه حتما باید سن به 60سال برسه ومیانگین دو سال آخر پرداخت حق بیمه حقوق بازنشستگی میشود