در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (22,740 امتیاز)
کارگر مون معتاد هست. آیا می تونیم به دلیل اعتیادش اخراج کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (119,130 امتیاز)

بهترین پاسخ

اخراج کارگر به دلیل اعتیاد مربوط به ماده 27 قانون کار می شود. ماده 27 قانون کار در زیر آمده است.

‌ماده 27 - هر گاه کارگر در انجام وظائف محوله قصور ورزد و یا آیین‌نامه‌های
انضباطی کارگاه را پس از تذکرات کتبی نقض نماید کارفرما حق دارد در‌صورت اعلام نظر
مثبت شورای اسلامی کار علاوه بر مطالبات و حقوق معوقه به نسبت هر سال سابقه کار
معادل یک ماه آخرین حقوق کارگر را به‌عنوان "‌حق سنوات" به وی پرداخته و قرارداد
کار را فسخ نماید.
‌در واحدهایی که فاقد شورای اسلامی کار هستند نظر مثبت انجمن صنفی لازم است. در هر
مورد از موارد یاد شده اگر مسأله با توافق حل نشد به هیأت‌تشخیص ارجاع و در صورت
عدم حل اختلاف از طریق هیأت حل اختلاف رسیدگی و اقدام خواهد شد. در مدت رسیدگی
مراجع حل اختلاف، قرارداد‌کار به حالت تعلیق در می‌آید.

بنابراین اگر کارگر معتاد باشد، از مصادیق قصور در ماده 27 قانون کار می باشد و کارفرما می تواند در هیئت حل اختلاف اداره کار نسبت به شکایت از کارگر و درخواست حکم اخراج اقدام کند.