دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من تو کد شغل دیسکت بیمه برای کارمندان به صورت ثابت عدد024043 رو رد میکنم اما تامین اجتماعی شغل راننده نمایش میده در صورتی که افراد کارمند هستن
1 پاسخ
قبل توسط (24,440 امتیاز)
عنوان شغلی در لیست بیمه در مشاغل سخت و زیان آور و همچنین در مشاغلی که دارای دستمزد مقطوع تعیین شده در تامین اجتماعی هستند، تاثیرگذار می باشد. از آنجاییکه عنوان شغلی کارمند جزء هیچ یک از این موارد نیست، از لحاظ حمایت های قانونی تامین اجتماعی تفاوتی ایجاد نمیکند. با این وجود از آنجایی که عنوان شغلی در رزومه افراد نیز می تواند تاثیر گذار باشد، بهتر است که عنوان شغلی در لیست بیمه به درستبی ثبت شود.