در بیمه درمان توسط (-850 امتیاز)
سلام

بهترین بیمارستان برای درمان بیماری کرونا در تهران کدام است ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

بیدبرگی عزیز

در حال حاضر کلیه بیمارستان های دولتی و خصوصی و دانشگاهی موظف به پذیرش بیماران کرونایی هستند اما با توجه به اینکه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری در این خصوص نتایج مثبتی در بهبود بیماران کرونایی داشته است به نظر می رسد در صورت داشتن تخت خالی بیمارستان مناسبی باشد. البته که درمان در کلیه بیمارستان ها بر اساس پروتکل های وزارت بهداشت صورت می گیرد. همکاران ما در بیدبرگ سلامتی شما را آرزومندند.