در بیمه درمان تکمیلی توسط
من و همسرم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستیم ولی بیمه تکمیلی نداریم.چگونه میتوانیم خودمان را بیمه تکمیلی کنیم(به صورت خانواده دو نفره)

 و اینکه بعدها فرزندانمان را هم میتوانیم تحت همین بیمه تکمیلی قرار دهیم؟
کدام شرکت بیمه گذار بهترین مزایا و پوششهای بیمه  ای را به این شامل میشود؟لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

در حال حاضر شرکت کمک رسان ایران(sos) پوششهای بی نظیری در زمینه بیمه درمان خانواده ارایه میدهد.

در صورت تمایل در تلگرام بنده پیغام دهید تا شرایط آن را برایتان ارسال نمایم.