در بیمه درمان تکمیلی توسط
فرانشیز بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ برای درمان چقدر هست ؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر .

بسته به تعداد نفرات و نوع قرارداد،در بخش بستری و جراحی بین ۱۰٪ تا ۳۰٪ و در پاراکلینیکی بین ۱۰٪ تا ۴۰٪ فرانشیز وجود دارد .

عمل لیزیک چون بصورت سرپایی انجام می شود در بخش پاراکلینیکی قراردارد.
البته در قراردادهای فول درمان،که برای گروه های بالای ۵۰ نفر و نداشتن بیمه پایه طراحی شده،هیچ فرانشیزی وجود ندارد.

در صورت نیاز به مشاوره رایگان بیشتر می توانید همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ با بنده تماسی داشته باشید.

لطفا در صورتیکه پاسخ من شما را قانع نمود،و یا پس از تماس با من جوابم برایتان مشکل گشا بود،امتیاز بنده رو فراموش نفرمایید.

از وجودتون،و از اعتماد تون صمیمانه سپاسگزارم،افتخارم پاسخ درست و بهترین راهنمایی در جهت حل مشکل شماست.

انتخاب حق شماست.

با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.