در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. اگر ماهی صدهزار تومان به مدت سی سال دربیمه عمر ایران پرداخت شود چقدر عاید میشود ؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود،اول تبریک برای قدم در انجام این بیمه نامه. اینکه با پرداخت 100 هزار تومن ماهانه و بعداز 30 سال پرداخت چه مقدار دریافتی و اندوخته هست ،بسته به سن فرد و شرایط او با توجه به چیزی که در پرسشنامه اولیه پر میکند دارد و مبلغ دقیقی نمیتوان گفت.برای اطلاعات کامل حتما مشاوره حضوری داشته باشید.