در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نیاشید

 آیا رمز رایانه که فرمودید همون شماره بیمه نامه میشه یا شماره دیگه است من هر سایتی میرم یا میخوام استعلام کنم یه کد 24 رقمی میخوادکه بیمه نامه ما یه شماره بیمه نامه داره اونم میزنم نمیشه از شما عاجزانه خواهشمندم چون یه کارگرم با خون دل کار میکنم نون هلال درمیارم کلاهبرداری نباشه بعد چن سال ناامید بشیم

یه بار سرم کلاه رفته سرم بابت گلدکویس  ممنون از راهنمای شما اجرتون با آقا امام زمان
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)

.

با سلام و عرض ادب

کد رایانه بیمه نامه یک عدد 6 رقمی است که در سند بیمه‌ای شما آمده است. و جدای از شماره بیمه نامه که عددی طولانی است می باشد.

شاد باشید

:)