در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

شرایط بازنشستگی کوتاه مدت بیمه عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه ایران که در ایستگاه های مترو میگن با 10 یا 15 سال سابقه بازنشسته شویم چیه ؟ آیا اعتمادی هست به دکه ها ؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
بیمه های عمر برتری نسبت به بیمه های تامین اجتماعی دارد و به خاطر انعطاف پذیری بالای آن از مزایای بسیار ارزشمندی برخوردار خواهید شد.یکی از این مزایا بازنشستگی حداقل بعد از سال دهم میباشد که البته نسبت به سن فرد میتوان راهنمایی کرد که به چه صورت بیمه نامه مورد نظر خودش را داشته باشد.