در سوابق بیمه توسط
در حال حاضر بیمه شده تامین اجتماعی هستم ، برای انتقال سوابق خدمت دولتی خود در صندوق قبلی ، چه کار باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط
بیمه شده می بایست با در دست داشتن حکم قطع رابطه استخدامی به شعبه محل پرداخت حق بیمه مراجعه تا پس از کسب اطلاعات و آگاهی های لازم در صورت تمایل نسبت به ارائه درخواست انتقال کسور بازنشستگی سوابق خدمت گذشته خود اقدام نماید.