در سوابق بیمه توسط
با سلام اینجانب 3سال سابقه بیمه سخت و زیان اور دارم. بنده در اموزش و پرورش استخدام شده ام که زیر نظر خدمات درمانی می باشد. چگونه می توان ان سه سال سابقه تامین اجتماعی را وارد سابقه خدمات درمانی کرد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
انتقال سوابق کارگری در سوابق خدمات کشوری منوط به تایید دستگاه میباشد لذا در وهله اول با مراجعه به سازمان خود استعلام واگر مورد موافقت باشد به درخواست صندوق بازنشستگی دستگاه سوابق به صندوق خدمات کشوری انتقال میگردد