در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

جنانچه سابقه قطعی ثبت شده در سامانه  بعد از 6 ماه به علتی مثلا اینکه  بگویند در کارگاه حضور نداشتید یا اسم شما در لیست بازرسی نبوده و امثالهم حذف شود  .ایا همان موقع در سامانه  مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی هم حذف میشود  که بیمه شده مطلع شده و بتواند پیگیری نموده و احقاق حق نماید یا خیر متوجه نمیشود .
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در سامانه سوابق اینترنتی ویرایش سوابق با تاخیر انجام میشود و حداکثر در دوره یکماهه اصلاح میگردد لیکن سوابق اینترنتی صرفا جهت اطلاع و پیگیری و اعتراض به سوابق ایجادی میباشد و ارزش قانونی دیگری ندارد و شما سابقه قطعی خود را باید با استعلام از شعبه آخر خود پیگیری نمایید.