در بازنشستگی و مستمری توسط
در حال حاضر در آستانه بازنشستگی هستم.تا سال ۹۱ سوابق من کاملا در سایت تامین اجتماعی ثبت شده و وجود داشت ولی در سال ۹۵ متوجه شدم که ۳ سال از سوابق من که مربوط به ۲۰ سال پیش بوده به شکل عجیبی در این مدت پاک شده و موجود نمی باشد!

از کجا میتوانم پیگیری کنم سوابق ۲۰ سال پیش را بازیابی کنم ؟!

ممنون میشوم اگر کسی جواب من را بده یا اگر تجربه ای مشابه هست بدانم...
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مراجعه به همان شعبه ای که مدعی داشتن سوابق و حذف آن میباشید و درخواست پرونده فنی و بازبینی آن

ضمنا در صورت وجود داشتن شرکت در مدت مورد ادعا نیز با اریه لیستهای بیمه به شعبه نسبت به احیا و رفع مشکل نیز میتوانید اقدام نمایید