در سوابق بیمه توسط
با سلام
اینجانب دو سال در یک اداره کار میکردم و بیمه ام را بطور کامل رد میکرد و مشکلی نبود، سپس آن اداره از تیرماه 95 به بعد ما را به یک شرکت واگذار کرد، که بیمه ما را در شعبه بیست و سه تهران واریز میکند، بیمه من در سایت تا مهر95 وجود داشت ولی از روز شنبه مورخ 29آذر95 پاک شد و دو روز بعد بیمه شهریور95 من پاک شد ولی بیمه سایر همکارانم برایشان مشکلی پیش نیامد، چه باید کرد؟ لطفا مرا راهنمایی کنید.
شرکت میگه من بیمه رو واریز کردم
بیمه میگه چیزی به حساب ما واریز نشده
بین این دو باید چه کرد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

بهترین پاسخ
با سلام خوشبختانه سیستم تامین اجتماعی کاملا مکانیزه میباشد شما با مراجعه به کارفرما نسبت به ماههایی که معترض میباشیدو کارفرما اعلام میدارد که لیستها رو واریز کردم یه کپی ازلیستهای همان ماههایی که مدعی هستید از کارفرما بگیرید وبه شعبه ارایه دهید