در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

کسی بیمه اختیاری دارد ایا برای پدر و مادر دفترچه بیمه تامین اجتماعی می تواند بگیرد ؟
1 پاسخ
توسط
بله کسی که خودش بیمه تامین اجتماعی است ودارای بیمه تکمیلی میباشد وچنانچه پدر ویامادرش درقیومیت بیمه شده باشد بینه شده میتواند برای پدر ومادرش بیمه تکمیلی بگیرد (البته این راباید اصافه کرد بیمه شده اگر بازنشسته شده باشد میبایست در دوران کار حق بیمه پدر یامادرش را پرداخت میکرد وچنانچه بازنشسته نباشد وبه کار مشعول باشد باز میبایست حق بیمه سهم مادر وپدرش راپرداخت کند دراین دوحال میتواند بیمه تکمیلی رابرایشان بگیرد وباید افرین گفت با فرزندانی که به فکر پدر ومادرشان هستند وازطرفی هم به خودسلزمان بایدافرین گفت این موارد رابرای فرزندان بوجود میاورند باعرص پوزش خیلی طولانی شد