در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید.. من از سال ۸۴ تا ۸۹ با عنوان برقکار صنعتی مشغول کار بودم بعلت عدم نیاز تا الان بیکارشدم میخام حق بیمه رو خودم بریزم گواهینامه فنی ۲۸۰۰ ساعته برق و گواهینامه پایه یک رانندگی دارم از کدوم طریق برای ادامه بیمه اقدام کنم هزینش کمتر و شرایطش بهتر باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

بیمه کارگران ساختمانی بهترین گزینه و بعد از آن بیمه رانندگان . البته هیچکدام به این سادگی نیست به خصوص بیمه رانندگان .
با تشکر