در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام
   مدت 4 سال است که در یک شرکت به صورت مستمر کار کردم که برایم بیمه رد شده و فقط حقوق ماهیانه که از حد قانون کار کمتر بوده دریافت نموده ام .

برای گرفتن مزایا و عیدی و پاداش و سنوات از کارفرما در حین کار در اداره کار شکایت کردم . کارفرما بعد از مراجعه به اداره کار و فهمیدن موضوع مرا بیکار کرد و گفت برو با تو تماس میگیرم کی بیایی سر کارو من رفتم که بعد از 15 روز به من زنگ زد و گفت برگرد سر کار که برگشتم یکی دوروز که کارکردم گفت برو شکایتتو پس بگیر که من این کار را نکردم گفت برو تا روز رای اداره کار . .رای صادر شد به مبلغ 5 میلیون که باز هم من  هم کار فرما اعتراض نوشتیم .
هنوز جواب اعتراض نیامده که
 کارفرما زنگ زد گفت بیا سرکار رفتم یک هفته ای که کار کردم گفت برو اداره کار و شکایتتو پس بگیر وگرنه نمی خواهم برایم کار کنیدر ضمت بیمه برح هشت رو رد نمیکنم .تا در سابقه بیمه ات فاصله بیفتد و بیمه بیکاری هن بهت تعلق نگیرد
 وگفت که در همان تاریخ که برج هشت بوده ترک کار زده برام  خواستم بدانم بیمه بیکاری به من تعلق پیگیرد یا خیر

در ضمن در مورخه 1396/08/08 من شکایت کردم و او در نا یخ 1396/09/25 با من تماس گرفت که به سر کاربرم وباز بیوارم کرد و باز در تاریخ 1396/09/26 دوباره گفت بیا سر کار و در تاریخ 1396/10/02 گفت حالا که شکایتتو پس نمیگیری برو بیرون از شرکت بیمه برج 1396/08  رو هم به گفته خودش رد نکرد و ترک کار زد من در همان 1396/10/03رفتم اداره کار و دادخواست بازگشت به کار یا بیمه بیکتری رادادم آیا بیمه بی کاری به من تعلق میگیرد
با تشکر فراون
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

در صورتی که سی ام مهرماه اخراج شده اید و در هشتم آبان ماه دادخواست ثبت کرده اید در صورتی که از تاریخ ابلاغ رای حل اختلاف به شما بیشتر از یکماه نگذشته باشد می توانید از بیمه بیکاری استفاده نمایید.

همچنین لازم است در رای اداره کار قید شده باشد اخراج خارج از میل و اراده خواهان (یعنی کارگر) تا واجد شرایط بیمه بیکاری شناخته شوید.

 با سپاس