دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه بیکاری توسط

باسلام وخسته نباشید

مادر اینجانب تحت تکفلم هستند .در شرکتی از سال 1383 تا آذر 1389 بمدت(6سال و 9ماه  ) بیمه بوده ام ، ازدی 1389 تا خرداد 1391  بمدت 18ماه بیمه بیکاری دریافت نمودم .

سپس از تیر 1391 تا آبان 1391 ( 5 ماه )بیمه مشاغل آزاد بوده ام .

سپس از آذر 1391 تا 1395/02/14 ( 3سال و5ماه ونیم ) بیمه شرکتی هستم .حال سوالم این است اگر مجدد بخواهم بیمه بیکاری  بگیرم چه مدت بیمه بیکاری بمن تعلق میگیرد.؟ ودر مقاطع مختلف کلا چند بار میتوان از بیمه بیکاری استفاده نمود؟

باتشکر

1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
در صورت تاهل و سرپرست بودن حداکثر تا پنج سال میتونید استفاده کنید

همچنین

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید