در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام  خانمی هستم 53 ساله با13 سال سابقه مدرسی در زبانکده تازه 2 سال است که بیمه کامل پرداخت میکنم که با دو سال باقیمانده به بازنشستگی 4 سال خواهد شد آیا با همین 4 سال پرداخت حق بیمه میتوانم از حقوق بازنشستگی برخوردار شوم یا حتما باید هشت سال حق بیمه را هم پرداخت کنم؟
2 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

باید در سن 55 سالگی مازاد سنی نسبت به 10 سال رو پرداخت و با یک سوم حقوق بازنشسته بشین