در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام من کارفرما هستم و حدود 10سال بیمه کارگران را پرداخت نموده ام و حق بیمه سهم بیمه شده را کسر نکردم آیا میتوانم حق بیمه سهم بیمه شده را مطالبه نمایم ؟ اگر میتوانم به کجا باید مراجعه نمایم؟
1 پاسخ
قبل توسط (133,610 امتیاز)

بهترین پاسخ
این موضوع عرف کارگاه شده بوده است و نمی توانید نسبت به مطالبه آن اقدام کنید. کل پرداخت به عنوان حقوق با کسر حق بیمه بوده است. از الان به بعد درست پرداخت کنید.