در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا میتوان بدون ابلاغ به کارگر جریمه کسر از حقوق را اعمال کرد؟ جریمه کسر از حقوق نسبت به کل حقوق دریافتی کارگر را به چه نسبتی میتوان اعمال کرد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام طبق ماده 45 قانون کار کارفرما فقط در موارد زیر می تواند از مزد کارگر برداشت نماید
1 قانون صراحتا اجازه داده باشد مانند بیمه و مالیات و ...
2 بابت مساعده
3اقساط وامهایی که کارفرما به کارگر پرداخت کرده باشد طبق ضوابط داخلی شرکت و توافقات انجام شده
4 چنانچه مبلغی به اشتباه اضافه تر به کارگر پرداخت شده باشد
5 اجاره خانه سازمانی که با توافق کارگر بوده باشد
6 وجوهی که جهت خرید اقلام ضروری از طرف کارگر از شرکت تعاونی همان کارگاه خریداری شده باشد.