در لیست بیمه توسط (120 امتیاز)
سلام.
آیا خانم 54 ساله که سابقه بیمه ی تامین اجتماعی ندارد می تواند به عنوان کارفرما با خویش فرما خود را بیمه درمانی تامین اجتماعی کند و کارگران خود را بیمه کند؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

البته که بیمه نمودن کارگران ربطی به بیمه کارفرما نداره ، خیلی از کارفرما ها هستن که بیمه ندارن ولی برای گارگراشون بیمه واریز می کنن

برای بیمه کارفرمایی شما می تونین به شعبه مراجعه کرده و فرم کارفرمایان صنفی رو دریافت کنید

البته هرچه سریعتر اقدام کنین ، چون حداکثر سن برای کارفرمایان صنفی 55 سال هستش