دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

آیا قانونی در خصوص اینکه نماینده بیمه نمی تونه دفتر محل کار و یا منزل خودش را با کد خودش بیمه کنه وجود داره؟ لطفاً در صورت مثبت بودن جواب به ماده قانونی یا آیین نامه اشاره کنید

چون در خصوص خود شرکت ها این موضوع صادق هست ، و قانوناً شرکت های بیمه نمی تونن اموال شون رو خودشون بیمه کنند
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در هیچ جای قوانین و آیین نامه های صنعت بیمه ذکر نشده که شرکت های بیمه نتوانند اموال خود را بیمه کنند.

فرض کنید اگر این مورد یک اصل باشد، بانک ها هم نباید پول های خود را نزد بانک خود سپرده گذاری کنند و کارمندان بانک نباید نزد همان بانک حساب داشته باشند.

تشکیل بسیاری از شرکت های بیمه این جور بوده که در ابتدا  به امور بیمه ای دینفعان خود رسیدگی کنند و سپس با ارائه عمومی خدمات بیمه، سر از بازار بیمه دربیاورند.