در بیمه بیکاری توسط
آیا افرادی که قرارداد کار معین دارند می تونن از بیمه بیکاری استفاده کنن ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام برای کسانی که قرارداد موقت دارند اگر در حین قرارداد اخراج شوند در صورت داشتن 6 ماه سابقه در کارگاه می توانند از مقرری بیمه بیکاری استفاده نمایند. و اگر قرارداد آنها خاتمه یافته باشد و کارفرما آنان را برای تجدید قرارداد دعوت نکرده باشد باید در آخرین کارگاه یکسال سابقه داشته باشند تا بتوانند از مقرری یمه بیکاری برخوردار شوند.

  1. بیکاران دارای قرارداد کار با مدت معین در صورتی که بر اساس رای مراجع حل اختلاف در اثنای مدت قرارداد اخراج گردیده باشند، مشمول استفاده از بیمه بیکاری خواهند بود.
  2. افراد شاغل در کارهایی که ماهیت آن جنبه دائمی دارد و براساس قرارداد کار در مدت معینی مشغول کار بوده اند . با تشخیص واحدهای تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، در صورتی که در پایان قرارداد بیکار شوند و در آخرین کارگاه حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند، مورد حمایت قرارگرفته و مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری خواهند شد.

همچنین برای کار های با ماهیت غیردائم یا پیمانکاری (پروژه ای) :

  • الف.درصورتی که اتمام پروژه نباشند.
  • ب.در صورتی که اتمام قرارداد نباشند
  • ج.در صورتی که اتمام بخشی از کار نباشند.

می توان درخواست بیمه بیکاری داد.

اطلاعات تکمیلی در :

بیمه بیکاری