در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (330 امتیاز)
نمایش از نو توسط
س کارفرما در جلسه های اول و هیات تشخیص برام عدم رضایت زد و در جلسه حل اختلاف اومد گفت من ترک کار کردم ایا این درسته و حل اختلاف قبول میکنه
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

بستگی داره نحوه خاتمه همکاری شما چطور بوده باشه؟؟؟

اگه استعفا داده باشید و موافقت کرده باشند و مدرکشو داشته باشید یا استعفا داده باشید و اون رو در اداره کار ثبت کرده باشید و 30 روز بعدش خاتمه همکاری داده باشید نمیتونه همچین ادعایی بکنه ولی در غیر اینصورت میتونه ادعا کنه ولی باید ثابت کنه