در سازمان تامین اجتماعی توسط (140 امتیاز)
سلام

میخواهم در کارگاهی برای خود بیمه اجباری بریزم.ولی شاید حضورم مرتب نباشد و در روز بازرسی بازرسان تامین اجتماعی از کارگاه حضور نداشته باشم و غیبت بخورم و از لیست حذف شوم

لطفا راهنمایی بفرمایید

 1- چه مشاغلی و یا کارگاه هایی بازرس جهت رویت بیمه شده مراجعه نمیکند و تنها لیست ارسالی از طرف کارفرما برای تامین اجتماعی کفایت میکند  ؟

2- در کارگاه هایی که بازرسی نیاز دارد در چه مشاغلی حضور بیمه شده در گارگاه  در زمان بازرسی الزامی نیست؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تنها شرکتهای پیمانکاری بازرسی نمیشوند و در زمان مراجعه بازرس حتما باید حضور داشته مگر آنکه بازرس تشخیص دهد که غیبت شما در زمان بازرسی موجه میباشد اما آن چیزی که نظر شما میباشد وجود ندارد