در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام.من بیمه قلاب بافی هستم و اصلا درخواست دفترچه تامین اجتماعی ندادم.آیا تاثیری در روند بازنشستگی یا مزایا دارد؟ضمن اینکه همسرم کارمند است و تحت پوشش بیمه همسرم هم هستم .آیا بعدا در پرداخت حق بیمه مشکلی پیش می آید یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
گرفتن یا نگرفتن دفترچه درمانی تاثیری در روند بازنشستگی ندارد ولی زمانیکه شما تحت تکفل همسرتان باشید ودفترچه درمان تامین اجتماعی داشته باشید دیگه نیازی به دفترچه از طریق خودتان ندارید ولی بهتر است دفترچه از طریق همسرتان را قطع کرده از طریق خودتان دفترچه دریافت کنید .واگر بیمه هرکدامتان قطع شد باز هم مشکلی ندارد اگر بیمه خودتان قطع شد از طریق همسرتان مجددا دفترچه بگیرید .