در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام من بیمه خبرنگاران یعنی حرف و مشاغل آزاد اما بدون دفترچه بیمه هستم، درواقع خودم فاقد درمان خواستم و فقط بابت مستمری و از کارافتادگی و ... حق بیمه پرداخت می کنم، اما چون تحت تکفل پدرم هستم دفترچه تامین اجتماعی از سمت بیمه پدرم برای من صادر شده می خوام بدونم آیا من که حق درمان برای بیمه خودم پرداخت نمی کنم می توانم از حق درمان بیمه پدرم استفاده کنم و دفترچه تامین اجتماعی داشته باشم؟

ممنون از شما
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

احتمالا شما 2 شماره بیمه دارید که در یک زمان خلاف قانون است . شماره مستمری پدرتان و شماره بیمه خودتان . ظاهرا مشکلی  پیش نیامده است اما اگر  شعبه از این موضوع مطلع گردد تمام تعرفه دفترچه درمانی را از پدر شما کم خواهد کرد چون باید دفترچه شما را باطل کند و از شمول تبعی بودن خود خارج سازد .

با تشکر