در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام پدر من 53 سال سن دارد و از سال 90 بیمه قالیبافی پرداخت کرده است.در سال 89 مبتلا به سرطان کبد شده است که الان قادر به کار کردن نیست .ایا میشود مابه تفاوت بیمه را پرداخت کند و  باز نشست شود ؟؟لطفا راهنمایی کنیید چه کار میتوان برایش انجام داد تا باز نشست شود .متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام پدر شما حتما باید به شصت سال برسد که با ده سال بازنشسته شود یا اینکه اگر قبل سرطان بیمه داشته پیگیر کارافتادگی برای ایشان باشید در غیراینصورت راهی برای زودتر بازنشسته کردن وجود ندارد