در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود چهار سال، قبل از سربازی به صورت پاره وقت ( حدودا ۳ یا ۴ روز در هفته)  برای شرکتی کار میکردم و حقوقم را  بر مبنای تعداد قطعه کار شده (مثلا به ازای هر قطعه ۱۰۰ تومان) به صورت چک بانکی دریافت می کردم و در این مدت حق بیمه من پرداخت نشد،دوباره بعد از خدمت سربازی به مدت ۱۰ ماه در همان شرکت به صورت قراردادی مشغول به کار شدم و همه حقوق و بیمه این ۱۰ ماه  پرداخت شده است و الان یک ماهه که قطع همکاری کردم

  آیا الان میتوانم از کار فرما به جهت پرداخت نکردن حق بیمه آن ۴ سال که بصورت پاره وقت کار میکردم شکایت کنم با تشکر
1 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
با سلام ، اگر شما بابت آن زمان فيش حقوقي يا قراردادي داشته باشيد با شكايت در اداره كار امكان برقراري حق بيمه اين مدت خواهد بود