در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

سلام؛میخاستم راهنماییم بکنید برای شروع شکایت از کارفرما جهت بیمه بیکاری و رد نکردن بیمه در زمانی که براش کار میکردم از کجا باید شروع کنم از خود شعبه ای که بیمه شدم یا از شعب و کارگزاریهای دیگه هم میتونم و برای شروع چه مدارکی لازمه

1 پاسخ
توسط (330,850 امتیاز)

سلام در صورتی که دیگر آنجا کار نمی کنید باید به اداره کار مراجعه نمایید و اگر هنوز مشغول به کار هستید به واحد بازرسی شعبه بیمه تامین اجتماعی که شرکت به آن حق بیمه واریز  می کرده

اطلاعات بیشتر در :

کارفرما بیمم نکرده و هیچ مدرکی هم ندارم ؟