در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام پدر من بیمه اجباری تامین اجتماعی هست و من تحت تکفل ایشون هستم و دفترچه دارم.امروز بیمه مشاغل ازاد 12درصد بدون سرانه درمان و بدون دفترچه برای خودم باز کردم.ایا دفترچه بیمه تحت تکفل که از پدرم دارم باطل میشه ?
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام در صورتی که در فرم ثبت نام تامین اجتماعی دفترچه بیمه را انتخاب نکرده اید می توانید از دفترچه بیمه تحت تکفل پدرتان استفاده نمایید