در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام. من خانم 36 ساله و مجرد هستم. 8 سال سابقه پرداخت بیمه تامین اجتماعی دارم. چند سالیه کار اینترنتی انجام میدم و بیمه نیستم.

میخوام بدونم برای بیمه بازنشستگی شما چه پیشنهادی دارین که کمترین مبلغ پرداخت ماهیانه رو داشته باشه. بیمه و دفترچه درمان هم نمیخوام از جای دیگه دارم. ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

اگه بخواین بیمه تامین اجتماعی تون رو بصورت خویش فرما و با حداقل نرخ ۱۸٪ قرارداد ببندین،میتونین به نزدیک ترین شعبه محل زندگی تون مراجعه کنین و قرارداد ببندین.

و حق بیمش حدود ۱۶۷،۵۰۰ تومان در ماه میشود.

در صورتیکه درآمدتان بقدری خوب است که بجز بیمه تامین اجتماعی،میتوانید بیمه زندگی هم ثبت نام کنین،توصیه می کنم که یه بیمه زندگی هم با شرایط خودتون تهیه بفرمایین.

حداقل پرداخت حق بیمه زندگی سالانه ۶۰۰،۰۰۰ تومان هست به بالا.

حداکثر آن هم سالانه ۱۸،۰۰۰،۰۰۰ تومان می باشد.