در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
45 ساله هستم .بیمه تامین اجتماعی ندارم .میخام اقدام به بیمه بازنشستگی کنم .بنظرتون بیمه عمر داشته باشم خویه یا برم تامین اجتماعی؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

بیمه تامین اجتماعی یه سری مزایا داره،بیمه عمر هم همینطور.
همچنین هر کدام شرایط خاص خودشو داره که پس از صحبت با شما میتونیم براتون بهترین پیشنهاد رو بدیم.
آیا شما متاهل هستین یا مجرد؟

در صورت متاهل بودن،فرزند دارین؟

آیا شاغل هستین؟

درآمد ماهانه تون چقدره؟

اصولا برای اینکه ما مشاوران بتونیم راهنمایی و مشاوره درستی به شما بدیم،باید شرایط شما رو بدونیم و نیاز به دریافت یه سری اطلاعات از شما داریم.

در صورت تمایل تماس بگیرین تا بتونم بهتر راهنمایی تون کنم.