در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
باسلام من حدود یازده سال سابقه بیمه و هجده ماه هم از بیمه بیکاری استفاده کردم میخاستم ببینم بهترین نوع بیمه ای که میخاستم بکنم تا بتونم از بیمه بازنشستگی استفاده کنم چیه.واگر من بازاریاب یه شرکت تو شهر دیگه باشم و بیمه بشم ایرادی نداره امکانش هست یا خیر ممنون
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شرکت شما میتواند حق بیمه رو از محل شرکت که در شهر دیگری میباشد لیست بیمه شما رو واریز کند و بازنشستگی شما بستگی به واریز لیست بیمه در دو سال آخر که میخواهید بازنشسته شوید دارد اگر حق بیمه دو سال آخر زیاد واریز شود حقوق بازنشستگی شما هم زیاد میشوددوبالعکس