در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام من تصمیم دارم بازنشستگی را لغو و مجدد مشغول کار شوم ( با 21سال و9ماه و حقوق درحال حاضر 1300 هزار تومان ) شغل فعلی مدیر امور مالی است و زمان بازنشستگی با عنوان کارشناسی بازنشسته شدم اگر با حقوق 4500 بیمه رد کنم مستمری ام بعد از دوسال چگونه محاسبه میشود چون قاونی که خواندم مستمری زمان توقف پرداخت،اعمال افزایشهای سالانه ولحاظ کردن سوابق جدید مبنای محاسبه مستمری جدید میباشد متشکرم
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

همانطور که خودتون اشاره کردید در صورت ادامه کار و واریز حق بیمه، در بازنشستگی آتی حقوق شما میانگین حقوق دو سال آخر و طبق سوابق جدیدتون محاسبه و پرداخت خواهد شد.