در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
با سلام. بنده به علت مشغله درسی،  بالاتر از سقف مرخصی استحقاقی را استفاده کرده ام. در نتیجه کارفرما در هر ماه دو یا سه روز را برایم غیبت و کسر بیمه رد می کند. این کسر بیمه چه ضرری برای زمان بازنشستگی بنده دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر شغل شما سخت وزیان آور باشد واین غیبتها در طول بیست سال از365روز تجاوز کند توالی ازبین رفته وباید 25سال حق بیمه پرداخت نمایید اما چنانچه شغل شما سخت وزیان آور نباشد تعداد روزی که باید به سن بازنشستگی برسید وبه خاطر این غیبتها کسری داشته باشید بایستی به تعداد روزهایی که غیبت دارید حق بیمه واریز نمایید که کسریهایتان تکمیل شود