در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

من قصد دارم خودم رو بیمه عمر کنم و بین بیمه عمر ملت، آسیا و ایران دارم تحقیق میکنم و بیمه ایران صریح گفته که اگه خارج از کشورم باشین مشکلی نداره

آیا بیمه عمر ملت و آسیا هم همچین قانونی رو دارن که در صورتی که من به خارج از کشور برم هم اون پوشش ها و مزایا رو دارم؟

پیشاپیش تشکر میکنم
1 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز ماهیت بیمه های زندگی در تمام شرکتها به یک شکل است فقط بنا به نظر مشاورین یک پوششهایی را اضافه یا کم میکنند بنابراین در هر زمان یا مکان که باشید تحت پوشش بیمه هستید